Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З робочим візитом до Кагарлицького об’єднаного УПФУ

Дата: 23.05.2018 16:31
Кількість переглядів: 620

Фото без опису17 травня 2018 року заступник начальника головного управління ПФУ у Київській області Олена Зорка відвідала Кагарлицьке об’єднане управління ПФУ Київської області з робочим візитом.

Спільно з начальником Кагарлицького об’єднаного управління Світланою Трохименко, першим заступником начальника Олександром Попченком та заступником начальника Людмилою Візьонок завітали до Медвинської об’єднаної  територіальної  громади Богуславського району, де провели навчання для спеціалістів громади, які задля підвищення якості та продуктивності обслуговування громадян виступатимуть агентами. На навчанні були присутні: голова Медвинської ОТГ Світлана Плаксун, в.о. старости с. Побережка Володимир Пушкар, секретар ради Олександр Листопад, інспектор ВОС Наталія Бороздіна  та представник Держпраці  Віталій Мягкоход.

Під час навчання було зосереджено увагу на основних положеннях законодавства з питань пенсійного забезпечення та соціального страхування, зокрема, щодо нарахування пенсії, обчислення страхового стажу, складових отриманої пенсії після впровадження пенсійної реформи та особливостей пенсійного забезпечення різних верств населення. Учасникам даного заходу було роздано інформаційні та інструктивні  матеріали.

Цього ж дня Олена Зорка провела виїзний прийом громадян у с.Карапиші Миронівського району в пункті обслуговування громадян ПФУ. Громадяни, що звернулись на прийом, цікавились проведенням перерахунку пенсій, можливостями збільшення пенсійних виплат з урахуванням стажу роботи, механізмом осучаснення пенсій, та необхідною кількістю страхового стажу при виході на пенсію. Олена Зорка надала детальні відповіді на запитання присутніх.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь