Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова громади, Плаксун Світлана Анатоліївна, відвідала обласний форум «Публічні закупівлі: досвід та перспективи»

Дата: 29.05.2018 21:03
Кількість переглядів: 963

 

 

 

який відбувся в місті Біла Церква Київської області 23 травня 2018 року.
 Захід проводився за підтримки Київської обласної державної адміністрації, Білоцерківської міської ради та КП БМР «Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви».
Відкрив захід міський голова Геннадій Дикий: «Я радий, що ми піднімаємо це питання і шукаємо шляхи вирішення проблем.. Система “ProZorro” працює вже другий рік. І я з впевненістю можу сказати, що немає меж досконалості. Сьогодні ми маємо вирішити усі питання, що стосуються цього проекту, знайти шляхи вирішення проблем, висунути свої пропозиції – зробити все для того, щоб покращити нашу роботу у цій системі, щоб міська влада не втрачала кошти на недобросовісних підрядниках. Сьогодні тут зібралися небайдужі люди. Тому я бажаю вам плідної праці та досягти успіху!»
Також до присутніх із вітальним словом звернулася голова постійної комісії з питань бюджету та фінансів Київської обласної ради Ольга Бабій: «Наше основне завдання - це чесно і відверто говорити про наявні проблеми, ініціювати та впроваджувати зміни. Тому що, як на мене, наявність системи “ProZorro” показує, що вона є ефективною і вона працює. Але коли ми маємо інструменти для вдосконалення, то ми маємо її вдосконалювати».
Своїм досвідом роботи із системою “ProZorro”  із присутніми поділилися такі спікери: директор департаменту регулювання публічних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Лілія Ліхтіонова, партнер юридичної фірми ILF Сергій Сільченко, головний спеціаліст відділу аналізу і прогнозів соціально-економічного розвитку міста управління економіки Білоцерківської міської ради Юлія Орел, менеджер з управління проектами ДТЕК ЕСКО Сергій Свистюк, генеральний директор ТОВ «Шредер» Костянтин Петренко, представник компанії ТОВ НТП «Укрпромекспорт» Юлія Скотарь, заступник начальника управління з економічних питань управління житлового господарства департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради Людмила Мельник, директор з розвитку ТОВ «Союз-Світло Україна» Дмитро Старовойтов, фахівець з впровадження аналітичних інструментів Transparency International Україна Ілля Бібов.
У ході заходу присутні обговорили такі теми: регулювання публічних закупівель, новинки реформи 2018: особливості проведення тендерів у рамках проекту ProZorro, запровадження енергосервісних контрактів у Київській області через систему публічних закупівель, ЕСКО-ProZorro: залучення коштів в енергозбереження, досвід замовника в системі публічних закупівель, ЕСКО-контракти в системі публічних закупівель, досвід публічних закупівель на теренах України, можливості бізнесу у процесі публічних закупівель, правила міжнародних закупівель та проведення тендерів згідно правил NEFCO, участь у тендерах згідно правил міжнародних закупівель, аналітичні інструменти контролю та моніторингу публічних закупівель.
У заході взяли участь: заступник міського голови Інна Новогребельська, представники структурних підрозділів Білоцерківської міської ради, бізнесу, підприємств, установ та організацій різних форм власності, громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь