Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні ветерани, учасники війни, військовослужбовці, воїни запасу, усі хто з гордістю носить високе звання – захисник України!

Дата: 14.10.2018 10:47
Кількість переглядів: 664

 

Сьогодні , 14 жовтня, щиро вітаю Вас зі святами – Днем захисника України, Днем Українського козацтва, Днем утворення Української повстанської армії та Покрови Пресвятої Богородиці!

  День захисника України – це справжнє свято мужності й самовідданості, лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України усіх поколінь.

З особливою теплотою хочеться згадати і про прекрасних жінок, які нарівні з чоловіками опанували ази військової професії, які на своїх тендітних плечах виносять усі тяготи воєн і є справжніми берегинями нашої Батьківщини. Сердечні вітання батькам і матерям солдатів!

Щиро зичу  доброго здоров’я на довгі роки, успіхів у всіх справах, щастя, благополуччя, сили та оптимізму всім хто служив, служить чи буде служити.

Особливі вітання та подяка тим, хто захищає наш кордон і відстоює незалежність українського народу та суверенітет нашої держави зараз.

Ви втілюєте мужність, силу та героїзм захисників рідної землі в нелегкі для України часи. Вдень і вночі ви бережете кордони та блокпости, ви відстоюєте кожний кілометр української землі. Найкращі сини країни стоять на смерть, захищаючи українські землі.

Ми вклоняємося перед кожним, хто загинув за свободу України.

Ви наша гордість і честь!

Також прийміть теплі вітання з Днем святої Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва.

Зичу всім козакам, козачатам та їх родинам щастя, здоров'я, наснаги у відродженні кращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля розквіту України.

Нехай Божа Матір, покровителька і заступниця війська козацького та народу українського оберігає нашу державу і народ, дарує мир, добро, гідне і щасливе майбутнє для усіх.

Слава Україні! Слава її захисникам!

   З повагою сільський голова Медвинської ОТГ   Світлана Плаксун.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь